Themafeest op maat - Party DJ Marcel heeft voor een groot aantal bedrijven een muzikaal programma op maat verzorgd. Het betreft dan extra aankleding met licht en geluid en/of met een gastoptreden van een artiest. Alles is bijna mogelijk en altijd de juiste muziek op het juiste moment!

Het Foute Feest - De gasten verkleed in felle kleuren, swingen op de gouwe ouwe discohits van Boney M, ABBA en The Village People. Heerlijk foute meezingers. Kortom een avond waar nog lang over nagepraat wordt!

Back to the 70's & 80's - De muziek uit de jaren '70 en '80 staat nog bij veel mensen in het geheugen gegrifd. Ook bij de jeugd blijkt dit repertoire bekend. Dansen op de songs uit Grease en Saturday Night Fever. Rocken op de klanken van Toto en Meat Loaf.

Oktoberfest - Lange tafels, grote pullen bier en de onvervalste Duitse schlagers, ‘volksmuzik’ en feestmuziek van de oktoberfeesten en wintersport. Dat zijn de ingrediënten voor het Oktoberfest. Aan het eind van de avond zullen de gasten melden dat ze 'Ich bin wie du' zijn en dat het feest 'Ein festival der liebe is'.